Γνωρίστε την Science Technologies.

Η εταιρία Science Technologies έχει εισβάλλει δυναμικά στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά (με πολλούς τοπικούς αντιπροσώπους) με μια σειρά προϊόντων που αφορούν τον Έλεγχο σύστασης σώματος, τον Έλεγχο βάρους σώματος, την Αξιολόγηση Φυσικής κατάστασης, τη Σωματική και Ψυχική Ευεξία και τη μηχανογράφηση οργανισμών και επαγγελματικών χώρων.
Προώθησε και συνεχίζει να προωθεί ένα έγκυρο και επιστημονικό τρόπο διάγνωσης, αντιμετώπισης και εφαρμογής θεμάτων σχετικών με την άσκηση, την υγεία, ενάντια στη μέχρι τώρα κατεστημένη αντίληψη.

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών που παρέχονται η Science Technologies συνεργάζεται με διεθνείς φορείς Υγείας, Άσκησης, της Ευεξίας και της Διατροφής, διεξάγοντας σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εκπαιδευτικά σεμινάρια στοχεύοντας στην αρτιότερη ενημέρωση και επαγγελματική κατάρτιση των ανθρώπων του χώρου.

Ατενίζοντας με αισιοδοξία και βεβαιότητα το μέλλον, η εταιρία Science Technologies, σας καλωσορίζει στην παρουσίαση των προϊόντων της και σας υπόσχεται ότι η παρουσία της στους προαναφερθέντες χώρους θα είναι ενεργή με περισσότερα προϊόντα, έγκυρη πληροφόρηση, άρτια επιστημονική υποστήριξη και συνεχώς αναβαθμιζόμενες υπηρεσίες.

Η εταιρία Science Technologies (πρώην ScienceFit – Science in Health and Fitness) ιδρύθηκε από τον Ιωάννη Π. Γαλάνη στα τέλη του 1998.

Σκοπός της εταιρίας, με την καινούργια της ονομασία είναι να διαμορφώσει μία ιδιαίτερη σχέση με τους επαγγελματίες χρήστες και το καταναλωτικό κοινό στο χώρο της Υγείας, της Άσκησης, της Ευεξίας και της Διατροφής.